Cautare

1600 de rezultate pentru "reziliere contract" (2.84 secunde)
Asa ca, in intelepciunea lui, edilul-sef i-a dat lui Mititelu doua milioane de lei in luna mai a acestui an, dupa ce consilierii locali au aprobat un contract de asociere.
ginerele ministrului de interne Vasile Blaga ar fi primit un contract pentru paza "cu dedicatie" de la Compania Nationala a Huilei - una din companiile cu cele mai mari datorii la stat aflata in subordinea ministrului economiei Adriean Videanu.
"Nu cunosc detaliile contractului de privatizare, dar va pot spune ca in baza unui contract exista angajamente de ambele parti.
"Construiam cea mai scumpa autostrada din lume, intr-un contract in care ambii parteneri au vrut sa fure. Un contract care s-a atribuit fara licitatie.
Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca) a cumparat reactivi in valoare de 23.868.592 de lei (fara TVA), iar Institutul Clinic Fundeni a atribuit Clamari Trading un contract in valoare de 8.664.105 lei.
Grupul de Investigatii Politice condus de Mugur Ciuvica a dezvaluit marti ca, „in iunie 2005, firma lui Gheorghe Seculici a primit un nou contract fara licitatie din partea lui Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad“.
Clientii au reclamat faptul ca bancile modifica dobânzile în mod unilateral, fara a-i notifica sau fara a-i anunta pe ce baza se schimba, comisioanele se majoreaza pe parcursul contractului fara ca ei sa fie informati sau se introduc în contract altele noi.
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00. "Am semnat un contract pe trei ani.
Intre primarie si clubul de fotbal a existat un contract. ... Puteti semna un contract de asociere. M.D.: Asta presupune obligatii de ambele parti, deci nu se poate gratis.
Fundasul Ovidiu Dananae a semnat, ieri, un contract pe o perioada de patru ani si jumatate cu FC Steaua, informeaza site-ul oficial al echipei "ros-albastre".
Internationalul roman Daniel Niculae nu va fi transferat definitiv de AS Nancy, echipa la care a fost imprumutat de AS Monaco in sezonul recent incheiat, astfel ca va reveni la formatia din principat, cu care mai are un an de contract, informeaza Mediafax.
Lucrurile ar fi fost asa cum le explica in scris primarul daca "deliberativul" l-ar fi delegat printr-o hotarare de consiliu sa semneze un astfel de contract.
Scrie clar in contract ca trebuie sa monteze parcometre.
In conformitate cu aceste documente, in anii 1950, Divizia sistemelor aeronautice de la US Air Force a incheiat un contract cu o firma canadiana, Avro Aircraft Limited, pentru a produce ceea ce ar putea fi descris ca o farfurie zburatoare.
Alti primari considera ca un contract cu o firma de ecarisaj este mult prea costisitor pentru bugetul primariei.
Potrivit textului proiectului, "angajatorii care incadreaza persoane cu contract individual de munca pot acorda la pachetul salarial titluri nominative, denumite vouchere de vacanta".
Comunitarii sint prea scumpi Genica Totolici a tinut sa explice de ce societatea pe care o conduce nu doreste sa incheie un contract de colaborare cu Politia Comunitara, despre care primarul Dumitru Nicolae are doar vorbe de bine.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
In contract scrie ca la 31 iulie ar trebui sa se termine lucrarile, dar in mod sigur acest lucru nu se va intampla.
"Deschiderea circulatiei pe ambele cai ale sectorului de autostrada Fetesti - Cernavoda s-a reusit cu doua zile mai devreme fata de data din contract, un lucru foarte bun, mai ales ca ne aflam in plin sezon turistic", a declarat ministrul transporturilor, constructiilor si turismului, Radu Berceanu.
google-analytics.com